I Woof you 🤎!

Niet alleen mensen worden op 14 februari in het zonnetje gezet. Ook de hond hoort er helemaal bij op Valentijnsdag. Jouw hond is natuurlijk de allerliefste en leukste hond van de hele wereld! Valentijsdag is de perfecte dag om uiting te geven aan de liefde voor je woefer(s). Deel de liefde 🤎.

Waar gaat jouw hond van kwispelen? Wij hebben al wat ideeën opgeschreven om te maken, te doen en te geven aan je grote hondenvriend.

🦴 Bak hondenkoekjes

Begin de hondendag met yammie zelfgemaakte hondenkoekjes. We hebben een heerlijk recept voor hondenkoekjes van Rutgerbakt op onze site staan. Daar zal jouw hond van smullen.

📖 Ga de uitdaging aan

Leer je hond een nieuwe oefening aan. Zo daag je jouw hond uit en zijn jullie lekker samen bezig.
Heb je wat hulp nodig bij het verzinnen van oefeningen, veel hondenscholen bieden priveles aan en zijn bereid om je hierbij te helpen. Boek een priveles bij Hond op School in Rotterdam.

🥾​ Zoek het avontuur op

Maak een heerlijke wandeling in het bos, op de hei of op het strand. Voor honden die heel blij worden van alleen-tijd met jou, is er de mogelijkheid om een hondenspeeltuin af te huren. Een bezoek aan een hondensnuffeltuin is ook een aanrader. Wil je met jouw hond bij een hondenschool een ontdekkingsparcours ervaren, boek een priveles bij Hond op School in Rotterdam.

🧸 Shop Shop

Verras je hond met wat jouw hond heel leuk vindt. Is het een nieuw speeltje of iets lekkers?
In de webwinkel hebben we alle Valentijnscadeaus voor jou op een rijtje gezet. Er zit voor iedere hond iets leuks bij. 
Bekijk de Valentijnscollectie -> ♥️♥️♥️

© 2011 - 2023 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss