Sorteer op
 • EQDog Click' N Treat Bag Beloningszakje
  EQDog Click' N Treat Bag Beloningszakje

  EQDOG CLICK' N TREAT BAG BELONINGSZAKJE
  De Click’n Treat bag is een superhandige beloningstas voor hondentraining.De Click’n Treat bag is heel geschikt voor hondentraining. De Click'n Treat™ Bag heeft een handige en snelle…

  € 44,95
 • Trixie Snack-Zakje Multi Twist
  Trixie Snack-Zakje Multi Twist

  Dit handige trainingstasje is ideaal voor het opbergen van trainingssnoepjes en -snacks. Het tasje kan met behulp van de riem als crossbody of om je middel gedragen worden. Ook heeft het tasje een clip, waarmee je het…

  € 9,99
 • Owney Goody Bag Pro Beloningszakje
  Owney Goody Bag Pro Beloningszakje

  Dit handige trainingstasje is ideaal voor het opbergen van trainingssnoepjes en -snacks. Het tasje kan met behulp van de riem om je middel gedragen worden. Ook heeft het tasje een clip, waarmee je het beloningstasje aan je broek…

  € 12,95
 • Dog Copenhagen Pouch Organizer Leash Bag
  Dog Copenhagen Pouch Organizer Leash Bag

  Dit handige tasje kun je aan de lijn van de hond bevestigen, zodat je altijd alles bij je hebt. Het geeft extra opslagruimte aan de riem. Je neem poepzakjes, sleutels, beloningen en pinpas mee in dit hanige tasje. Het heeft een…

  € 24,95
 • Clicker
  Clicker

  Trainen met deze clicker is plezierig, gemakkelijk en biedt je eindeloos veel mogelijkheden.

  Kleur wit
  Merk Clicker Company - Hond op School

  € 3,00
 • Clicker polsbandje
  Clicker polsbandje

  Polsbandje voor de clicker.

  Kleur zwart

  € 1,50
 • Target Stick
  Target Stick

  Deze Target Stick van Hond op School is zeer geschikt voor het trainen van je hond. Een zachte gele rubberen bol vormt een visueel doel waarmee je de hond kunt leiden. De Target Stick is helemaal ingeschoven 22 cm lang en maximaal…

  € 12,95

TRAINEN MET JE HOND: BELONINGSTASJES, BELONINGSZAKJES, TRAININGSTASJES, CLICKERS, TARGET STICKS EN LANGE LIJNEN VOOR HONDEN

Trainen met je hond en wat je nodig hebt

Het trainen van je hond is niet alleen leuk, maar ook essentieel voor een gezonde relatie tussen jou en je trouwe viervoeter. Of je nu een puppy hebt die nog moet leren gehoorzamen of een oudere hond waarmee je iets wilt doen, trainen kan helpen om gewenst gedrag te bevorderen en ongewenst gedrag te verminderen. Bij WOEFERS begrijpen we het belang van het hebben van de juiste trainingsmaterialen. Met de juiste tools kun je zowel veilig als effectief werken aan de verschillende aspecten van de training. Om ervoor te zorgen dat jij en je hond succesvol kunnen zijn in jullie trainingsavontuur, willen we ervoor zorgen dat je beschikt over alle essentiële materialen die nodig zijn. 

Enkele van de belangrijkste trainingsmaterialen voor je hond zijn: 
1. Een goed passende halsband of tuigje
2. Een goede en sterke lijn: Dit is nodig tijdens het uitlaten en wandelen met je hond, maar ook tijdens gecontroleerde oefeningen. 
3. Beloningen: Dit kunnen kleine voedseltjes zijn of zelfs speeltjes waar je hond dol op is. Het belonen van gewenst gedrag is cruciaal bij elke vorm van training. 
4. Trainingsmatten of kussens: Deze kunnen handig zijn wanneer je specifieke oefeningen wilt doen, zoals het aanleren van bepaalde cues of trucjes. 
5. Een clicker: Dit kleine apparaat kan worden gebruikt om gewenst gedrag te markeren en is een effectief hulpmiddel bij het trainen van je hond. 
6. Een trainingstasje, beloningstasje of beloningszakje om je beloning, speeltje en lekkers in te doen.
7. Een sleeplijn van 5 of 10 meter

Naast deze essentiële trainingsmaterialen zijn er ook een verscheidenheid aan trainingen die je kunt inzetten om het gedrag van je hond te verbeteren. 
Van positieve bekrachtiging tot werken met een clicker, we hebben de kennis en ervaring om je te helpen de ideale materialen voor jou en je hond te vinden. Om ervoor te zorgen dat jij en je hond op het juiste pad blijven, is het ook belangrijk om een trainingsplan op te stellen. Met een duidelijk plan kun je doelen stellen en stap voor stap werken aan gewenste resultaten. Als onderdeel van ‘hondenschool Hond Op School’ hebben we ervaring met het maken van een effectief trainingsplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jou en je hond. 
Tot slot, naast het serieuze werk, zijn er talloze leuke en effectieve spelletjes die je samen met je hond kunt doen om zowel hun fysieke als mentale gezondheid te stimuleren. Van zoekspelletjes tot kunstjes aanleren met de targetstick, er zijn eindeloze mogelijkheden om plezier toe te voegen aan jullie trainingssessies. 
Bij WOEFERS hondenboetiek staan we klaar om jou te ondersteun in jouw reis naar succesvolle training met jouw trouwe viervoeter.

Essentiële trainingsmaterialen voor je hond

Het is belangrijk om te beschikken over de juiste trainingsmaterialen. Deze materialen helpen bij het effectief en veilig trainen van je trouwe viervoeter. Hieronder vind je een overzicht van enkele essentiële trainingsmaterialen die je nodig hebt: 
1. Halsband of tuigje: Een goed passende halsband of tuigje is belangrijk voor de veiligheid en controle tijdens de trainingssessies. Kies voor een materiaal dat comfortabel is voor je hond en voor jou. 
2. Een goede hondenlijn: Investeer in een aantal stevige, duurzame riemen van verschillende lengtes, afhankelijk van de soort training die je wilt doen. Lange riemen zijn handig voor gehoorzaamheidstraining en speurwerk, terwijl korte riemen handiger zijn bij wandeltraining of apporteerwerk. 
3. Beloningsbrokjes of snacks: Beloningen spelen een cruciale rol bij positieve trainingstechnieken. Zorg ervoor dat je altijd lekkere beloningen bij de hand hebt om gewenst gedrag te belonen en motivatie hoog te houden tijdens de training. 
4. Clicker: Een clicker is een handig hulpmiddel om gedrag te markeren op het exacte moment dat het gewenste gedrag wordt vertoond door je hond. Het geluid van de clicker geeft aan dat er een beloning aankomt, wat helpt bij het leren associëren van bepaald gedrag met positieve resultaten. 
5. Speeltjes: Speeltjes zijn niet alleen voor amusement, maar kunnen ook gebruikt worden als beloning tijdens de training. Kies speeltjes die je hond motiveren en enthousiast maken, zoals een bal aan een touw of een flostouw. 
6. Trainingsmat: Een trainingsmat is handig om je hond een specifieke plek te leren, zoals 'blijf' of 'zit'. Het biedt ook een comfortabele en veilige ruimte voor je hond om te ontspannen tijdens de trainingssessies. 
7. Trainingspionnen: Trainingspionnen kunnen gebruikt worden om afgebakende gebieden te creëren tijdens bepaalde oefeningen, zoals 'zitten' op afstand of het volgen van een vast pad. Ze helpen bij het visualiseren van verwachtingen en bevorderen georganiseerd gedrag. 
8. Trainingsdummies of zoekspelletjes: Voor honden met veel energie en jachtinstinct zijn trainingsdummies en zoekspelletjes ideaal om dit natuurlijke gedrag op een positieve manier te kanaliseren. Het hebben van deze essentiële trainingsmaterialen zal ervoor zorgen dat je goed uitgerust bent voor effectieve trainingssessies met je hond. Zorg er altijd voor dat de materialen veilig zijn voor zowel jou als je hond en vergeet niet dat positieve versterking en geduld de sleutel zijn tot succesvolle training!

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss