Sorteer op
 • Boek Doggietaal - Lili Chin
  Boek Doggietaal - Lili Chin

  Honden communiceren met zo veel meer dan blaffen en kwispelen alleen en het verkeerde interpreteren van de lichaamstaal van een hond maakt het leven voor hond en baasje op zijn zachtst gezegd uitdagend.

  Dit kleine, maar grootse,…

  € 12,99
 • Boek 'Billy onze vriend' door Gigi Splinter
  Boek 'Billy onze vriend' door Gigi Splinter

  In het boekje ‘Billy onze vriend’ wordt aan de hand van leuke illustraties de taal van honden uitgelegd. We hopen daarmee dat kinderen de taal van een hond beter leren begrijpen. Door kinderen mee te nemen in dit verhaal zien…

  € 16,95
 • Cadeaubonnen
  Cadeaubonnen

  De cadeaubon met bedrag naar keuze ontvang je digitaal. Je krijgt dezelfde dag nog een e-mail met de bon en unieke code.

  Wil je een cadeaubon geven aan een ander? Vul bij het afleveradres in het bestelproces de gegevens in van…

  € 5,00

VOOR DE BAAS BOEKEN, HONDENDRAAGTASSEN EN CADEAUBONNEN

Draagtassen
WOEFERS heeft verschillenden tassen om jouw hond veilig en comfortabel in te dragen.
Natuurlijk hebben honden 4 pootjes en zijn ze prima in staat om zelf te kunnen lopen. Toch moeten we deze kleintjes soms beschermen, omdat ze niet gezien of omver gelopen worden. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de stad of een ritje in het openbaar vervoer. Voor zulke situaties is een draagtas superhandig. Bij de beschrijving van de draagtassen staat of een veiligheidsriempje aanwezig is. De buikdragers dragen ook zeer prettig voor het baasje en zijn dus heel geschikt om langere afstanden mee af te leggen met je hondje dicht bij je.
Enkele draagtassen zijn ook geschikt als reistas voor in het vliegtuig, omdat deze volledig af te sluiten zijn. Het gewicht van je hond en de afmetingen van de reistas om voor vervoer in de cabine in aanmerking te komen, verschillen per vliegtuigmaatschappij. Check dit dus altijd van tevoren.

Cadeaubonnen
Geef een cadeaubon en je zit altijd goed!

Wil je een hondenliefhebber verrassen met een bijzonder cadeau, geef dan nu een cadeaubon van WOEFERS. Zo kan de gelukkige ontvanger zelf kijken en kiezen uit de vele producten in onze collectie.
Er zijn cadeaubonnen van € 5,00 - € 100,00 die vrij te besteden zijn in de WOEFERS hondenboetiek. Iedere cadeaubon heeft een unieke code. Door deze unieke code in te toetsen bij de kassa, wordt het bedrag automatisch verrekend met het totaalbedrag.

 

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss