HONDENSHAMPOOS EN CONDITIONERS

Heb je een gezonde hond zonder huidproblemen dan hoef je die niet vaak te wassen. Een kortharige hond hoeft niet meer dan twee tot drie keer per jaar gewassen te worden. Langharige honden worden in het algemeen iets vaker gewassen, ongeveer vier tot zes keer per jaar. Er zullen ook altijd honden zijn die het heerlijk vinden om zichzelf vies te maken, voor deze honden is het wel prettig om vaker gewassen te worden.

Gebruik voor het wassen van je hond nooit je eigen shampoo of babyshampoo, dit is absoluut niet geschikt! Honden hebben een een andere zuurgraad (de mens heeft een pH waarde van ongeveer 5,5 en die van de hond is ongeveer 7,5 pH) dan mensen, de huid is dunner, heeft meer haar en een hond heeft geen zweetklieren. Tijdens en vooral na het wassen kan je hond veel haar verliezen, kam je hond dan ook goed. Zo heb je minder last van losvliegende haren door het huis.

Was je hond met een milde hondenshampoo. Naast de standaard shampoos, hebben we ook diverse shampoos voor bepaalde vachttypen, huidproblemen enz. Kijk daarom goed naar jouw hond en wat voor shampoo daarbij past. Alle shampoos die in de webwinkel te koop zijn, zorgen voor een natuurlijke bescherming van de vacht en zijn dierproef vrij. Ze ontdoen de vacht van het ergste vuil, helpen huid en haar in optimale conditie te houden en geven de vacht een gezonde glans.

Sorteer op
 • Nootie Shampoo
  Nootie Shampoo

  Kokos met limoen en grapefruit
  Nootie Shampoo met Coconut Lime Verbena en extract van grapefruit pit maakt op vriendelijke wijze korte metten met schadelijke bacteriën. De hypo-allergene formule, licht geurend naar Coconut Lime…

  € 12,50
 • Nootie Spray
  Nootie Spray

  De dagelijkse spray zorgt ervoor dat de vacht van jouw hond in topconditie blijft en tussen de wasbeurten door lekker fris blijft ruiken. Jouw hond kan zo elke dag fris en schoon voor de dag komen.

  Gemaakt met natuurlijke…

  € 11,25
 • FuzzYard Super Shine Shampoo
  FuzzYard Super Shine Shampoo

  Geschikt voor dagelijks gebruik.
  Showhond of niet, je hond ziet er altijd op zijn best uit met deze shampoo!
  De combinatie van de citrusvrucht Tangerine en Rozemarijn olie geeft de hondenvacht een mooie glans. Ook zorgt de tarwe…

  € 12,95
© 2011 - 2021 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel