Ruilen en Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan WOEFERS geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met ons opnemen via info@woefers.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor ruilen en retourneren zijn de Algemene Voorwaarden van WOEFERS van toepassing.

Wil je jouw aankoop ontbinden na ontvangst van de goederen dan mag je altijd gebruik maken van je herroepingsrecht. Conform de wet Koop Op Afstand heb je na ontvangst van de goederen 14 werkdagen de tijd om je koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. Je kunt dit gemakkelijk doen door een korte e-mail te sturen naar info@woefers.com of door gebruik te maken van het formulier voor herroeping. Dit PDF formulier kun je hier inzien en downloaden: Herroepingsformulier.

Iedere bestelling wordt door WOEFERS met zorg in behandeling genomen en verwerkt conform onze algemene voorwaarden. Wil je deze inzien, klik dan op de link: Algemene Voorwaarden.

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss