Hier vind je meer informatie over merken die WOEFERS verkoopt. Bij elke merk staat een korte omschrijving van de organisatie en uitleg over het merk. Met alle merken en producten hebben wij zelf ervaring en we verkopen dan ook alleen die merken waar wij zelf 100% tevreden over zijn. Om voor jou het zoeken gemakkelijker te maken, zijn de producten ook onderverdeeld op merk. 

logoplanetdog.jpg logohunter.jpg  fuzzyardlogo.jpg logounitedpetswit.jpg ilovepetheadwoefershondenboetiek.jpg
wolterscatdogwoefers.jpg logocompanyforanimals.jpg

logoplanetdog.jpgPlanet Dog

Planet Dog is een Amerikaans bedrijf. Sinds 1997 maakt Planet Dog sociaal verantwoord hondenspeelgoed en andere hondentoebehoren. Van elk product dat verkocht wordt, gaat een deel van de opbrengst naar de Planet Dog Foundation. De Planet Dog Foundation zorgt voor de financiering van ondermeer opleidingingen, de plaatsing en steun van hulphonden.

Naast de goede hondendoelen ondersteunt Planet Dog het milieu. De meeste speeltjes van Planet Dog zijn gemaakt van hun speciale Orbee-Tuff®materiaal. Dit is een 100% recyclebaar rubber dat bovendien niet giftig is. Het speciale rubber zorgt ervoor dat de speeltjes rond stuiteren. Het materiaal heeft tegelijk ook een fris muntsmaakje en -geurtje. De ballen zijn ideaal voor spelletjes in het water, omdat ze blijven drijven! Orbee-Tuff® speeltjes zijn er in verschillende varianten: geschikt voor de meest agressieve en nomrale kauwers, puppies en oudere honden.


Hunterlogohunter.jpg

Dit Duitse kwaliteitsmerk bestaat sinds 1980 en heeft zich gespecialiseerd in accessoires van zer goede kwaliteit voor honden. Bij Hunter staan de tevredenheid van klanten, het welzijn van de dieren en de kwaliteit centraal. Voordat de producten op de markt worden gebracht worden ze eerst uitvoerig getest. Hierbij wordt onder andere gelet op kwaliteit, veiligheid (voor eigenaar en hond!) en functionaliteit.


FuzzYardfuzzyardlogo.jpg

Het Australische merk FuzzYard maakt allerlei producten voor onze hondenvriend: van kussens, voerbakken en penningen tot verzorgingsartikelen zoals shampoost en conditioners. De nieuwste materialen, trend en ideeën verwerken ze in de mooiste producten. Ze staan voor design, stijl en kwaliteit.


United Petslogounitedpetswit.jpg

United Pets is in 1999 opgericht in het Italiaanse Milaan. De organisatie staat al jaren bekend om haar hippe designs, kleuren en producten. Originaliteliteit en functionaliteit zijn de basis van de producten. United Pets onderscheidt zich door haar herkenbare ontwerpen, kleuren en ideeen. De 'Bon Ton' hondenpoepzakhouder en -zakjes zijn bekend over de hele wereld.


Pet Headilovepetheadwoefershondenboetiek.jpg

In 2007 is Pet Head opgericht door Kyara Mascolo. Zij was ook de persoon achter Bed Head haarproducten voor mensen. Het echtpaar Bruno & Kyara Mascolo zijn ook de eigenaren van Toni & Guy kapsalons en voorheen waren zij ook eigenaren van TiGi Linea Inc. 

Het was vanuit de liefde voor dieren dat Kyara werd geinspireerd om een lijn voor onze huisdieren te ontwikkelen.
 


Wolters Cat & Dogwolterscatdogwoefers.jpg

Het Duitse Wolters Cat & Dog bestaat inmiddels al bijna 20 jaar en staat bekend om haar hondenriemen van nylon en leer. De producten zijn degelijk zowel voor wat betreft de prijs als de kwalitatief.
Wolters Cat & Dog heeft het behoud van de natuur hoog in het vaandel staan. Daarom steunen zij het Wereld Natuur Fonds en zorgen daarom dus voor een betere leefomgeving en bescherming van diverse uitheemse diersoorten.


Company for Animalslogocompanyforanimals.jpg

In 1979 is in Engeland the Company for Animals opgericht. Deze organisatie is gespecialiseerd in training en gedrag. Ze maken producten die bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van dieren en daarbij de eigenaren ook nog eens helpen.
Company for Animals steunt allerlei dierenwelzijnsorganisaties. 


© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss