Verzending en Levering

Bevestiging per mail
Je ontvangt een mailbericht zodra een bestelling voor verzending is aangeboden bij PostNL. Indien een bestelling 5 werkdagen na deze bevestigingsmail nog niet is ontvangen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen op ons mailadres info@woefers.com.

Verzending
Natuurlijk wil jij jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doet WOEFERS er alles aan de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen via PostNL worden verwerkt van maandag t/m vrijdag. Indien je niet op een werkdag bestelt, geldt de standaardtermijn van 2-3 dagen voor de bezorging. 

PostNL zal het pakket maximaal 2 maal  aanbieden of, indien mogelijk, afleveren bij de buren. Mocht afleveren niet gelukt zijn, dan kun je gedurende 3 weken het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde serviceloket van PostNL. De bezorger brengt je hiervan op de hoogte.

WOEFERS hanteert de verzendkosten van PostNL. De tarieven zijn inclusief BTW. Alle pakketten zijn voorzien van een Track&Trace code die jij van ons per email ontvangt.

Pakketten:

2kg

5kg

10kg

23kg

Nederland

€7,65

€7,65

€7,65

€13,90

België

€18,50

€24,00

€33,00

€44,00


Voor verzendingen binnen Nederland, die via de brievenbus bezorgd kunnen worden, brengen wij €3,03 of €4,85 (inclusief BTW) in rekening. Dit is afhankelijk of we een brievenbusdoos of enveloppe moeten gebruiken en van het gewicht. Deze verzendigen zijn wel op eigen risico.

Verzendingen naar andere landen gaan in overleg. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket zoeken we de goedkoopste verzendoptie in overleg met jou. 

Ophalen
Bij het afronden van jouw bestelling kun je er ook voor kiezen om jouw bestelling zelf op te halen bij WOEFERS. Wij hebben echter geen winkelpand om jou te ontvangen wel een kantoorpand, houd daar rekening mee. Zelf jouw bestelling ophalen gaat op afspraak tijdens kantooruren. Hierover nemen wij contact met jou op per email of per telefoon. Het afhaaladres is: Veilingweg 3, 3034 KB Rotterdam.

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss