ADVIES OP MAAT

Hoe WOEFERS jou kan helpen bij de zoektocht naar de perfecte mand voor in je interieur!
Ben je op zoek naar een een nieuwe mand of kussen voor jouw hond? Kun je advies gebruiken over wat bij jouw hond en bij je interieur past? WOEFERS biedt uitkomst met Advies op Maat.

Hoe werkt Advies op Maat?
Je maakt een foto van je interieur en mailt deze naar info@woefers.com. In de mail vermeld je het ras van je hond (bij een kruising hoe groot de hond is) en de leeftijd van de hond.
Wij mailen je onze suggestie voor de perfecte mand of kussen terug. Ook laten we zien welke bijpassende artikelen we voor jou hebben geselecteerd.
Kosten: voor een Advies op Maat worden geen kosten in rekening gebracht. 

Wil je Advies op Maat met een huisbezoek?
Ook dan maak je een foto van jouw interieur en mailt deze naar info@woefers.com. In de mail vermeld je jouw contactgegevens (adres en telefoonnummer), het ras van je hond (bij een kruising hoe groot de hond is) en de leeftijd van de hond. Ook vermeld je dat je een bezoek aan huis van ons wenst.
Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Bij het huisbezoek nemen we verschillende artikelen mee om te zien wat geschikt is voor je hond en het beste staat in je interieur.
Kosten: voor een Advies op Maat met een huisbezoek in Rotterdam worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten de regio Rotterdam zullen wij € 0,25 per kilometer reiskosten in rekening brengen.Je foto zullen wij vertrouwelijk behandelen. 

Interesse
Wil jij Advies op Maat of heb je vragen, stuur een mail met alle gegevens naar info@woefers.com of klik hier om een bericht te sturen via ons contactformulier.

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss