Artikel 9 van 23

Kong Wobbler, S en L

€ 19,95 (inclusief btw)

Het perfecte speelplezier en tijdverdrijf voor honden. Vul de Kong met de maaltijd van de hond of de lievelingssnacks en het plezier kan beginnen!

De Wobbler staat door de verzwaarde onderkant altijd weer rechtop. Totdat de hond deze met snoet of poot aanraakt. De Wobbler wiebelt, draait en rolt onvoorspelbaar over de grond en verdeelt zo het voer door een Kong-vormig gat. Honden leren zeer snel, dat zij door het aanraken snacks uit de Kong krijgen, maar door de onvoorspelbare bewegingen wordt het nooit saai!

Wanneer je de hond alleen laat met de Wobbler, kijk dan de eerste keren toe. Allereerst moet je jouw hond aan het speelgoed laten wennen en hem laten zien hoe hij voer uit het gat kan krijgen. Ten tweede is het mogelijk, dat sommige zeer grote honden in uitzonderingsgevallen het speelgoed kapotbijten, ondanks zijn stevigheid. In dit geval dien je de Wobbler direct weg te nemen. 

Het schroefdopmechanisme is handig voor het vullen en om de Wobbler snel en goed te kunnen reinigen. De bovenkant van de Kong Wobbler is vaatwasser bestendig! De Kong is gemaakt van sterk kunstof.

Maat:
S 15 cm x 11 cm (voor honden van 1 tot 12 kilo) 
L 19 cm x 13 cm (voor honden vanaf 12 kilo)
Kleur: Rood 
Merk: Kong

© 2011 - 2024 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss