🌲🐶 KERST bij WOEFERS 🐶🌲

De Kerstdagen zijn de tijd van lekker eten en cadeaus. Natuurlijk hoort daar een pakje voor jouw hond bij. Ook dit jaar hebben we een superleuke kerstcollectie met knuffels van FuzzYard, ZippyPaws en Milk & Pepper.
Onze kerstcadeau Top 10 vind je hier!

 1. De kerstknuffels van Milk & Pepper zijn onweerstaanbaar schattig. Van de kerstman tot de sneeuwpop, van franse bull tot kitty kat.

 2. Deze donut is een feestje. FuzzYard heeft een variant gemaakt op hun bekende 'normale' donut met roze glazuur. Voor de feestdagen heeft FuzzYard deze giga donut in een rood jasje gestoken met Merry Christmas en kerstversielsels.


   

 3. De honden-advent-kalender van ZippyPaws blijft een hit. Voor de laatste 12 dagen voor kerst iedere dag een klein cadeautje. Met zulke leuke knuffeltje wordt het aftellen wel heel gezellig. Ieder speeltje bevat een pieper.

 4. FuzzYard heeft deze kerst-garnaal met kerstmutsje ontworpen. Superzacht en onweerstaanbaar voor honden.

 5. Verwen jouw hond met deze superleuke cadeaubox vol speelgoed en lekkers. De kerstcadeaubox is in ieder geval gevuld met snacks, lekkers en speelgoed van FuzzYard, ZippyPaws en/of Milk & Pepper. Bestel de box op tijd als we deze moeten versturen, zodat de box voor de feestdagen bij je is om onder de boom neer te zetten.

 6.  Trekspelletjes worden een stuk leuker met de ZippyPaws Holliday Rope Tugz Reindeer en ZippyPaws Holiday RopeTugz® Mittens.

 7. Deze leuke kerstbandana van FuzzYard staat jouw hond fantastisch. De bandana is aan 2 kanten te dragen.
  We hebben 2 varianten voor je. De ene variant is met kerstrendieren en de andere is met kerst-t-rexen.


 8. Vorig jaar was Rodney Reindeer echt een hit. Dit jaar heeft FuzzYard gekozen voor een grotere versie en de bekende kleine variant.

 9. De Christmascrackers van FuzzYard zijn een rendier en kerstman. Jouw hond kan ze gemakkelijk in de bek pakken en er zit een piep in het speeltje.

 10. ZippyPaws heeft een schattig zacht rendier met piepers.

© 2011 - 2022 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss