De 5 leukste honden schoencadeautjes onder de €10,- van de Sint 🎁

Op 12 november is de intocht van Sinterklaas. Dit betekent dat de schoenen weer gezet mogen worden. Al kan jouw hond zijn schoen zelf niet zetten, een cadeautje voor je hond hoort er zeker bij. 
Daarom hebben wij een top 5 schoencadeautjes gemaakt.

1️⃣ PetDreamHouse Paw Lick Pad​
Verwen je hond met een gezond likspel met de PAW Lick Pad.
Deze Pad is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en oranje en kost €5,95.

2️⃣ Prins Train & Care
Prins Train & Care is een beloningscrème in een tube die je kunt inzetten bij het trainen of als een lekker verwenmomentje tussendoor. Je kunt de PetDreamHouse Paw Lick Pad vullen met deze crème. De tube is verkirjgbaar in 4 smaken en kost €2,95.

3️⃣ ​Play Pet Globetrotter Paspoort 
Hondenspeelgoed in de vorm van een paspoort voor avontuurlijke honden. Aan de binnenkant is het paspoort gevuld met verschillende kleurrijke stempels. Het speeltje van € 8,95 heeft een knisper en een pieper.

4️⃣ Pawfect Chew BAR Single
Deze kauwsnack is gemaakt van geharde kaas van Yak melk volgens een eeuwenoud recept uit de Himalaya. Deze kauwsnacks uit de Himalaya zijn speciaal. Deze Yak bars zijn 100% natuurlijk, volledig vrij van granen, glutenvrij, vrij van conserveringsmiddelen, rijk aan calcium. Vanaf 5,25.

5️⃣ FuzzYard Retro Toy - NokiDog 
Met de NokiDog ga je terug in de tijd. De NokiDog van FuzzYard heeft een pieper en is gemaakt van zacht fleece. 

Welk cadeau zal jouw hond het leukste vinden? 
Deel je foto met ons op Facebook of tag ons op Instagram  #woefers_com.

Sorteer op
 • PetDreamHouse Paw Lick Pad
  PetDreamHouse Paw Lick Pad

  Actief likken werkt kalmerend en gaat verveling tegen. Het kan ook de speekselproductie stimuleren om de spijsvertering te verbeteren. Verwen je hond met een gezond likspel met de nieuwe PAW Lick Pad.
  De pad is vriezervriendelijk…

  € 5,95
 • Prins Train & Care
  Prins Train & Care

  Prins Train & Care is een beloningscrème in een tube die je kunt inzetten bij het trainen met en verzorgen van je hond, of gewoon als een lekker verwenmomentje tussendoor. Rijk aan kip, zalm of kalkoen en verkrijgbaar in een…

  € 2,95
 • P.L.A.Y. Pet Globetrotter Paspoort
  P.L.A.Y. Pet Globetrotter Paspoort

  Hondenspeelgoed in de vorm van een paspoort voor avontuurlijke honden. Aan de binnenkant is het paspoort gevuld met verschillende kleurrijke stempels. Het speeltje heeft een knisper en een pieper. Nu kan de hondenreis pas écht…

  € 8,95
 • Pawfect Chew BAR Single
  Pawfect Chew BAR Single

  Kaassnack van Yakmelk uit de Himalaya
  Gemaakt volgens een traditioneel Himalaya-recept op een hoogte van 15.000+ ft, legt Pawfect de lat hoger voor veeleisende hondensnacks met zuivel, gemaakt door ervaren churpi-makers.

  De kaas…

  € 5,25
 • NIEUW!

  FuzzYard Retro Toy - NokiDog
  FuzzYard Retro Toy - NokiDog

  De NokiDog van FuzzYard heeft een pieper en is gemaakt van zacht fleece. Dit speelgoed kan gewassen worden in de wasmachine.Kleur Zwart
  Merk FuzzYard

  € 9,95
© 2011 - 2022 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss