Hoe maak je Halloween leuk voor je hond?

 

Op 31 oktober is het Halloween 🎃 en dat gaan we vieren.

Verkleedkleren, lampionnen, trick or treat het hoort allemaal bij Halloween.
Er zijn honden die vinden het allemaal best, maar er zijn ook honden die heel erg kunnen schrikken van mensen in verkleedkleren of van de Halloween-decoratie. 

Je ziet steeds meer kostuums voor honden. Omdat niet alle honden verkleedpakjes en lampjes prettig vinden, hebben we gekozen om deze niet in het assortiment op te nemen. 
Mocht je een verkleedpakje willen kopen voor je hond, forceer het dragen niet en laat je hond nooit alleen in het kostuum.

Als er in de buurt Halloween gevierd wordt, kijk uit met het lekkers voor de kinderen. Snoep en lekkers kunnen giftig zijn voor honden.
Pas op met Halloween-decoratie. Honden kunnen in de spinnenwebben verstrikt raken
🕷️🕸️. Kaarsen 🕯️🕯️ en honden die met hun lange staart  kwispelen is ook geen goede combinatie.

Wat is wel Halloween-leuk voor honden?

Zelf Halloween-hondenkoekjes bakken voor je viervoeter.
We hebben een lekker recept van Rutger Bakt op onze site staan. Gebruik leuke koekjesuitstekers in Halloween thema.

Is bakken niet je ding? Bij WOEFERS hebben we Halloween-lekkers en vind je het leukste hondenspeelgoed in het Halloween-thema 🐈‍⬛🐈‍⬛.

Waarom is dit dan wel leuk? Nou, omdat honden dol zijn op lekkers. En ook op knuffels en de zachte materialen waarvan de knuffels gemaakt zijn. De piepers en de knispers in het Halloween hondenspeelgoed zijn favoriet bij onze woefers.

We hebben een spooky-verrassing voor je. Als je een speeltje uit de collectie van Halloween hondenpeelgoed besteld, krijg je een passend Halloween cadeautje bij je bestelling.

Happy Honden Halloween 👻 

© 2011 - 2023 WOEFERS online winkelen voor je hond | sitemap | rss